Restaurang/Bar/Nattklubb

En Helhetslösning för Restaurang

TruePOS kassasystem har alla smarta funktioner ni behöver för att driva restaurang. Det är användarvänligt och enkelt att jobba med. Vi anpassar systemet för att passa just er och har skräddarsydda funktioner och tillbehör. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay.

Exempel på skräddarsydda funktioner

Bongsortering

Dela upp bongarna till olika bongskrivare i kök och bar.

Presentkort / Lunchkort

Skapa kundlojalitet genom presentkort eller lunchkort.

Servitörsinlogg

Ha ett inlogg för varje servis för att kunna följa statistik och se dricks.

Fram/Vänta

Låt servisen kommunicera med köket med hjälp av fram/vänta-systemet, antingen från en kassa eller allt-i-ett-terminal.

Artikelräknare

Håll koll på hur många dagens lunch ni har kvar, eller hur många ni har sålt, direkt i kassan.

Multipay

Använd flera kortterminaler till samma kassa för att effektivisera flödet.

 

Bordshantering

Se bordskarta och dela notor med stolsystem.

Paketpris på artiklar

Ställ in paketerbjudanden i kassan på vissa artiklar och rabatten dras av automatiskt.

Tidsinställda priser

Ställ in andra priser på vissa artiklar under en bestämd tidsperiod som till exempel After Work.

Kassasystems leverantör för restaurang butik och cafe

Smart Kunddisplay

Använd kassans kunddisplay till att visa bildspel och video! Med Swish Handel-integrationen visas en unik QR-kod som är enkel för kunden att skanna, och en betalningsbekräftelse kommer in i kassan när köpet är klart.

Support och Garanti

Tack vare hyresavtal erbjuder vi support och assistans på hela betalsystemet under avtalstiden. Tillsammans med full garanti, löpande mjukvaruuppdateringar, nya funktioner och back-up ger vi er en trygghet och försäkran mot oväntade kostnader. Vi strävar alltid efter en lång kundkontakt där vi ser till att ni är 100% nöjda.

Fördelar med TruePOS

Vår målsättning är att erbjuda en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen. Här är några exempel på vad TruePOS kan göra för er:

truepay kortterminal

Spara steg i restaurangen och snabba upp er service! Med vår trådlösa Allt-i-ett-terminal kan servisen ha kassan i fickan överallt. Bonga in beställningar till kök och bar, framma rätter, dela nota och ta betalt med kvittoutskrift i en och samma enhet!

 

Använd vår kassakopplade kortterminal för en smidigare kassaupplevelse! Att ha samma leverantör till kortterminalen som till kassan innebär en enda support för hela betalsystemet. Terminalen kan ta flera kort på samma köp. Självklart finns tillhörande stativ.

Låt gästerna själva beställa online för Takeaway eller Eat-in. Gästerna beställer med mobilen och betalar enkelt med kort eller Swish. Bongen går till kök och bar och all försäljning registreras i kassan.

Håll ordning på bongarna och spara papper med ett digitalt bongsystem! Ha en eller flera touchskärmar i kök och bar och skicka fram när det är färdigt. Bongarna sorteras till rätt skärm och efter förrätt, varmrätt och dessert.

Öka försäljningen med tillvalsbeställningar! I kiosken gör gästen sin egen beställning och betalar direkt. Bongen skrivs ut i kök och bar och registreras i kassan. Kombinera med Chef Channel och Customer Channel för en 100% digital process.

Snabba upp utlämningen med en upphämtningsskärm! Skicka fram ordrar från Chef Channel och ordernumret dyker upp på skärmen. Kombinera med Självservicekiosk och TrueAPP för en 100% digital process.

TrueCall

Slipp spring och låt gästerna hämta sin beställning själva! Använd ett pucksystem och kalla på gästen när beställningen är färdig. Puckarna laddas på hög.

Price Checker

Sätt ut prisfrågeterminaler i butiken! Kunderna skannar enkelt streckkoden på en vara och får reda på pris.

Inventeringscanner

Förenkla inventeringen med en handhållen skanner! Den lagrar informationen i kassan så att ni enkelt kan hålla koll på lagernivån.

Etikettskrivare

Skriv ut egna etiketter från TruePOS! Designa egna hyllkantsetiketter och streckkoder direkt i butiken.

TrueCall

Vi levererar både kassakopplade och fristående vågar, etikettvågar och olika typer av skanners.

 

Demonstration

Vi visar gärna våra produkter och funktioner i vårat Showroom. Föredrar du ett digitalt första möte går det såklart bra det med. Kontakta oss genom att fylla i formuläret eller slå oss en signal.