TruePOS

Effektivisera arbetet, öka försäljningen.

Med TruePOS som kassasystem i din restaurang förenklar du din och dina anställdas vardag. Enkelt gränssnitt gör det snabbt för ny personal att komma in i era rutiner. Låt kocken eller bartendern enkelt få sina bongar direkt där de vill ha dem vid beställning. Dela notorna med enkelhet åt era kunder. SIE4-filer till ditt bokföringsprogam alternativt om du använder Fortnox så är TruePOS direkt kopplat. När dagen är slut och dagsavslut (Z-rapport) är gjort så är allting bokfört och klart. Hur underbart är inte det?

TruePOS är det kompletta systemet för din restaurang, bar eller nattklubb
liten som stor.

Detta är ett litet urval av TruePOS funktioner

Bordsservering

Trådlås TruePAY-kortterminal integrerad med kassasystemet. Skriv ut kassanota eller kassakvitto direkt vid bord utan att behöva gå till kassa.

Barer/Nattklubbar

Integrerad trådlös TruePAY-kortterminal framtagen för barmiljöer. Minimerar tid och felslag oerhört i en väldigt utsatt miljö. Hanterar givetvis dricks.

Bordskarta

Få stenkoll på beställningarna med en bordskarta i kassan. Det underlättar arbetet för er personal så de kan fokusera på viktigare uppgifter.

Happy Hour

Ställ in att t.ex. en öl är lite billigare mellan en viss tidpunkt och vissa dagar. Undvik speciella happy hour-artiklar som personal kan använda när de vill för att kunna sälja billigare till sina bekanta även under icke happy hour-tider.

Lunchkort

Få gästen att ladda ett magnetkort i förväg med ett visst antal luncher. Varje gång gästen sedan kommer in och äter räknas detta antal ner.

Dela nota

Dela nota på enkelt och smidigt sätt. Går att dela upp artikel i flera delar, t.ex. vinflaska. Går även att dela kvitto i t.ex. 3 lika stora delar genom endast ett par få knapptryck.

Rapporter

SIE4-filer för exportering av dagsrapporter till ditt bokföringsprogram. Sparar tid och minskar bokföringskostnader. Ta ut rapporter eller skapa SIE- ler hemifrån/från kontoret/på resande fot i realtid från din telefon, surfplatta eller dator.

Paketartiklar

Bygg paketartiklar med paketpris, t.ex. mat/dryck/boende, eller menyer med val för tillbehör och dryck.

Swish

Unik QR-kod för snabb och säker Swishhantering. Tar bort risken för fel belopp eller nummer.

Webserver

Central programmering av artiklar och presentkort på distans. Hantera pris- och sortimentjustering i vår webserver, exportera snabbt och smidigt till alla era enheter.

Handterminal

för att ta upp beställning vid bord. Effektiviserar er försäljning. Personal behöver ej springa till kassa för att skicka beställning till kök eller bar.

Kortterminaler

Vi har tre olika typer av kortterminaler; en kassakopplad, en fristående och en trådlös allt-i-ett-terminal.

Presentkortshantering

Håll koll på ert utestående saldo på presentkort genom att sälja dem via kassan. Hanterar färdiga plastkort men även presentkort som skrivs ut på kvittoskrivare/egna framtagna presentkort med egen nr-serie.

Historik/Statistik

Gå tillbaka i tiden och ta ut gamla dags- rapporter eller artikelstatistik. Det går att gå tillbaka hela vägen till dagen då kassasystemet installerades.

Fakturering

Fakturering från kassasystem. Skapa följesedlar och fakturor direkt i kassa- programmet. Krävs inget externt fakturaprogram.

Stolsystem

Dela upp ett bord i olika stolar direkt vid upptagning av beställning för att snabba upp hanteringen vid betalning då notan redan är delad och klar.

Bongsystem

Bongsortering till flera köksskrivare. Sortera t.ex. bar, varm- och kallkök, eller förrätt, varmrätt och dessert. Skapa egna fasta köksmeddelanden eller texta fritt.

Support & garanti

Full support och assistans på hela betalsystemet under ett och samma telefonnummer. Support dygnet runt, alla dagar i veckan under hela avtalstiden. Full garanti, fria löpande mjukvaruuppdateringar, back-up och nya funktioner.

Chef Channel

Digitalt bongsystem med möjlighet för sortering till flera olika köksdisplayer med touch. Bocka enkelt av färdiga ordrar. LÄS MER

 

Kiosk

Självbetjäningsstation för kunden med tillval och direkt betalning. Bongar skrivs ut i kassa och kök samt registreras i kassan. Med Customer Channel kan kunden även hämta upp sin beställning själv när den är färdig. LÄS MER

 

Customer Channel

Digitalt ordersystem med kunddisplay som visar när beställningen är klar. För en enklare, snabbare självservering och kundhantering.
LÄS MER

 

Menu Channel

Snygg menydisplay på bildskärmar som automatiskt synkroniseras med artiklar och priser från kassasystemet.

TrueCALL

När gästen har gjort sin beställning vid kassan får de med sig en puck som vibrerar och blinkar när maten är färdig att hämtas.

Läs mer PDF

 

Upptäck möjligheterna, boka kostnadsfri genomgång.