TruePOS

Effektivisera arbetet, öka försäljningen.

Med TruePOS som kassasystem i din livsmedelsbutik förenklar du din och dina anställdas vardag. Enkelt gränssnitt gör det snabbt för ny personal att komma in i era rutiner. Håll enkelt koll på dina lagersaldon. SIE4-filer till ditt bokföringsprogam alternativt om du använder Fortnox så är TruePOS direkt kopplat. När du avslutat för dagen och gjort dagsavslut (Z-rapport) så är allting bokfört och klart!

Hur underbart är inte det?

Några av TruePOS utvalda funktioner för livsmedel

Mix and match

Köp 3 betala för 2. Går även att tidsstyra till vissa dagar eller tidpunkter. Det går alltså att förbereda och lägga in en kampanj i förväg för att slippa sitta där på morgonen för att lägga in speciella erbjudandepriser.

Pant

Sälj dryck med automatisk pant för korrekt redovisning. TruePOS hanterar även pantkvitton som skrivs ut från pantautomater.

Lagersystem & Inventering

TruePOS gör det enkelt att hålla koll på ditt lager. Inventera i kassaprogrammet och skriv ut lagervärdesrapport vid inventerings slut.

Vågkoppling & Streckkoder

Direktkoppling mot våg för snabbare hantering utav viktvaror. Alla streckkoder som finns på marknaden hanteras. Exempelvis tidningsartiklar, viktartiklar och utländska streckkoder.

Nya Bubblan

Livsmedelsbutik med allt från hembakt fika till utlämning av paket

Dan Eriksson tillsammans med sin fru Sabine har klivit in och inte bara räddat Bubblan, de har förvaltat det välbekanta hörnet för framtiden genom en gedigen renovering av såväl lokaler som koncept. Investerat i ett säkert och tryggt kassasystem – TruePOS med våg och kortterminal. Butiken har fått ett facelift och är nu modern och hemtrevlig. Hemlagat och hembakt, luncher, kaffe, glass, godsaker, en mysig sitthörna och parets närvaro i lokalen gör att det hela andas en personlig hemtrevlig butik med stort utbud.

Upptäck möjligheterna, boka kostnadsfri genomgång.