TruePOS

Förenkla arbetet i er detaljhandel.

Med TruePOS som kassasystem i din detaljhandel förenklar du din och dina anställdas vardag. Enkelt gränssnitt gör det snabbt för ny personal att komma in i era rutiner. TruePOS gör det enkelt att hålla koll på ditt lager. Inventera i kassaprogrammet och skriv ut lagervärdesrapport vid inventerings slut.

SIE4-filer till ditt bokföringsprogam alternativt om du använder Fortnox så är TruePOS direkt kopplat. När du avslutat för dagen och gjort dagsavslut (Z-rapport) så är allting bokfört och klart! Hur underbart är inte det?

Kontokort

Integrerad koppling mot populära kortterminaler. Minska antal kvitton att ge till kund från två till ett och slipp samtidigt er extra fysiska kopia på kortköpet då den sparas elektroniskt i kassan.

Presentkortshantering

Håll koll på ert utestående saldo på presentkort genom att sälja dem via kassan. Hanterar färdiga plastkort men även presentkort som skrivs ut med egen nummerserie.

Fakturering

Fakturera från kassasystem. Skapa följesedlar och fakturor direkt i kassaprogrammet. Krävs inget externt fakturaprogram. Välj själv om du vill skriva ut fakturan på A4-skrivare eller skicka den som e-faktura.

Rapporter

SIE4-filer för exportering av dagsrapporter till ditt bokföringsprogram. Sparar tid och minskar bokföringskostnader. Ta ut rapporter eller skapa SIE- ler hemifrån/från kontoret/på resande fot i realtid från din telefon, surfplatta eller dator.

Valutahantering

Hanterar alla världens valutor. Räknar ut växel i svensk eller utländsk valuta.

Fortnox

Koppling till Fortnox - dagsrapporter bokförs direkt.
Skapa följesedel i Truepos för att sedan göra klart den i Fortnox och skapa faktura.

Kundklubb

Möjlighet att premiera återkommande kunder. Bonussystem: Samla poäng som bytes mot rabattkupong. Rikta reklamutskick till dina kunder via e-post. Dela upp kunder i olika grupper, exempelvis guld-, silver- och bronskunder.

Historik/Statistik

Gå tillbaka i tiden och ta ut gamla dagsrapporter, artikelstatistik eller marginalrapporter. Det går att gå tillbaka hela vägen till dagen då kassasystemet installerades.

Tillgodokvitton

Hanterar elektroniska tillgodokvitton som skrivs ut direkt på kvittoskrivaren.

Parkera köp

Det går att parkera obegränsat antal köp och återuppta dessa vid senare tillfälle.

Bokningssystem

Enklare bokningssystem för ex. skomakaren, cykelverkstaden, reklamfirman etc

PMU Pingstkyrkans Second Hand

PMU second hands-verksamhet finns till för att förändra världen

En av våra stora kunder i Sverige är PMU Pingstkyrkans Second Hand

“Vår second hand-verksamhet finns till för att förändra världen.
Tillsammans innebär våra butikers intäkter ett betydligt stöd till PMU:s verksamhet bland utsatta människor världen över. Samtidigt är butikerna en viktig mötesplats för människor ute i samhället här i Sverige och något som ger en meningsfull sysselsättning till många. Nyckeln är att arbeta tillsammans – vår verksamhet är möjlig på grund av volontärer som brinner för att göra skillnad, alla fantastiska givare som skänker kläder och saker, och alla kunder som är med och bidrar till en mer hållbar värld.”

Upptäck möjligheterna, boka kostnadsfri genomgång.